11 jul

Samen naar de kapper

Wat zijn het toch een heerlijke uitjes, samen met de auto naar de kapper en erna genieten van koffie met wat lekkers bij de bakker.

05 dec

Sinterklaasdag

Een oer Hollands feestje in verpleeghuis Westhoff met Sinterklaas en zijn Pieten. Er werd uitbundig gezongen en gedicht en iedereen werd verrast met een cadeautje.

 

30 jun

Varen over de Kagerplassen

Een mooie boottocht gemaakt over de Kagerplassen met gezellige tussenstop met ijs op het Kagereiland.

 

 

16 apr

Mooie middag in de bollenstreek

Vanmiddag een mooie tour gemaakt in de bollenstreek! Gezellig samen in de auto, onderweg liedjes gezongen van Wim Sonneveld en genoten van de mooie vergezichten over de bollenvelden. Onderweg een stop met ijs, cappuccino en appeltaart. Het was een heerlijke middag zo samen.

 

04 mrt

Genieten van de sneeuw en ijspret

Een fantastische middag buiten, een lange tintelende wandeling door de sneeuw en onderweg genoten van de ijspret van schaatsende kinderen, sleetjes en honden op het ijs.

20 feb

Bezoek aan boerderij ‘het Geertje’

Een heerlijke middag bij boerderij ‘het Geertje’ in Zoeterwoude waar jong en oud geniet van de eerste lammeren, kalveren en biggen. Heerlijk verpozen op een rustieke plek en in een rustige sfeer rondkijken bij al het jonge spul. Genieten van wat lekkers  in het sfeervolle restaurantje en wat boodschapjes meenemen uit de landwinkel.