Werkwijze

Als u geïnteresseerd bent in een dienst van Servicebureau SansSouci kunt u telefonisch contact met ons opnemen of het contactformulier invullen waarna wij contact met u opnemen. Tijdens een kennismakingsgesprek dat bij u thuis kan plaatsvinden of op locatie wordt besproken welke diensten Servicebureau SansSouci u kan aanbieden en waaraan u behoefte heeft. Dit kan eenmalig zijn, maar ook op regelmatige basis plaatsvinden. De diensten worden aangeboden vanaf minimaal anderhalf uur. Afhankelijk van de zwaarte van de opdracht en de duur daarvan wordt een offerte op maat uitgebracht en een prijsopgave gedaan.De opdrachtgever ontvangt vervolgens schriftelijk een overeenkomst welke voor accoord getekend moet worden geretourneerd. Zie ook onze algemene voorwaarden.

Tarieven

De tarieven variëren per dienst en per opdracht en liggen tussen € 30,- en € 45,- per uur exclusief 21% BTW en exclusief eventuele reiskosten met ons vervoer (€ 0,25 per km) die gepaard gaan met de opdracht. Voor diensten in de avonduren en tijdens het weekend en feestdagen wordt een toeslag berekend van 15% in de avonduren, 20% in het weekend en 25% op feestdagen met uitzondering van de Kerstdagen en Oud & Nieuwjaarsdag waarop een toeslag van 50% geldt.

Indien ons woon- werkverkeer naar uw huisadres meer dan 10 km is wordt er voor de overige km’s € 0,19 per km doorberekend. WerkgebiedServicebureau SansSouci is actief in de regio Den Haag, Westland, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Leidschendam-Voorburg, Voorschoten en Wassenaar.

Voorwaarden

Bekijk hier de algemene voorwaarden en betalingscondities