Wie Ben Ik?

 

Mijn naam is Marjorie Coers en ik ben de eigenaar van Servicebureau SansSouci.

In het verleden heb ik gewerkt op commercieel, administratief, secretarieel en sales- en marketinggebied in zowel binnen- als buitenland. Door mijn ervaring in de mantelzorg en jarenlang vrijwilligerswerk in verzorgings- en verpleeghuizen heb ik een grote affiniteit en werkervaring ontwikkeld met de oudere medemens hetgeen van groot belang is voor de persoonlijke benadering bij het werk dat ik doe als persoonlijke assistent en de invulling van de opdrachten.

Waarom Servicebureau SansSouci?

Door de persoonlijke benadering en maatwerk zal er altijd volledig aan uw wensen gehoor gegeven kunnen worden. Daarnaast wordt er toegezien op het waarborgen van de vereiste kwaliteit en een correcte administratieve afhandeling. Vertrouwen, respect en het welzijn van de medemens staat bij mij hoog in het vaandel. Ik zorg daarom persoonlijk voor de organisatie en uitvoering van de servicediensten en verwijs niet naar derden. Één telefoonnummer, één aanspreekpunt!

Wilt u meer informatie over mijn diensten en navraag willen doen bij een referentie dan kunt u deze met alle plezier bij mij opvragen.

Ik hoop u snel te mogen ontmoeten!